Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Ihonhoidon peruspilarit

Onko sinulla luonnostaan vaaleat tai näkymättömät ripset ja kulmakarvat? Ovatko kulmakarvasi keskenään hieman epäsymmetriset? Haluaisitko helpotusta meikkaamiseen tai apua tilanteisiin, joissa meikin käyttö on mahdotonta?

Helppo, edullinen ja nopea ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin on ripsien ja kulmien kestovärjäys.

Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin hellävaraisuudesta huolimatta käsitelty karva vaatii aina käsittelemätöntä karvaa enemmän hoitoa. Näillä ohjeilla ja tuotteilla saat ylläpidettyä karvan hyvinvointia sekä taivutuksen ja laminoinnin ulkonäköä hyvänä mahdollisimman pitkään.
Intialainen päähieronta on yhdistelmä hitaita ja hellävaraisia sivelyjä, mutta myös aktivoivia ja lämmittäviä liikkeitä. Lue lisää, miten intialainen päähieronta vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointiin!

Jos ripsipidennysten kanssa ilmaantuu pysyvyysongelmaa, siihen yleensä löytyy aina helposti syy! Syyn selvittämisellä ja erilaisten kokeiluiden kautta ripsipidennykset saadaan lähes 100% varmuudella kestämään normaali aika kaikilla asiakkailla.

LED valohoito on kauneudenhoitoalan mullistanut, lääketieteellisesti tutkittu hoito, jolla saadaan todellisia, huomattavia tuloksia nopeasti moniin erilaisiin iho-ongelmiin. Tutustu tarkemmin erilaisten LED-valojen vaikutuksiin!

Aurinkosuojatuotteet ovat taas ajankohtaisia. Tässä blogitekstissä käymme läpi yleisesti tietoa auringon vaikutuksesta ihoon sekä tutustumme aurinkosuojatuotteiden ominaisuuksiin.

Hyaluronihappo on meille kaikille tuttu ainesosa kosmetiikassa. Mutta mitä hyaluronihappo todellisuudessa on? Miten se toimii ja millä tavalla se on hyödyksi meille? Lue lisää blogissamme!
Shadow pigmentointi on uudenlainen, trendikäs tekniikka toteuttaa kulmien kestopigmentointi. Shadow pigmentoinnin avulla saadaan aikaan kevyet, hyvin puuterimaiset  ja luonnolliset kulmat pitkäkestoisesti.