Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Helpotusta arkeen - Säännöllinen ripsien ja kulmien kestovärjäys tuo kasvoillesi ryhdikkään ilmeen

Onko sinulla luonnostaan vaaleat tai näkymättömät ripset ja kulmakarvat? Ovatko kulmakarvasi keskenään hieman epäsymmetriset? Haluaisitko helpotusta meikkaamiseen tai apua tilanteisiin, joissa meikin käyttö on mahdotonta?

Helppo, edullinen ja nopea ratkaisu kaikkiin näihin ongelmiin on ripsien ja kulmien kestovärjäys. Tässä blogipostauksessa kerron tarkemmin ripsien ja kulmien kestovärjäyksestä ja kulmien muotoilusta sekä niiden tuomista hyödyistä. 

 

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen hyötyjä on monia   |  Mitä täytyy tietää kestovärjäyksestä?   |  Mitä ripsien ja kulmien kestovärjäyksessä tapahtuu?   |  Miksi kulmat muotoillaan ja miksi se kannattaa tehdä säännöllisesti?   |  Mitä kulmien muotoilussa tapahtuu ja miten sen jälkeen kannattaa toimia?   |  Miten hoidan ripsiä ja kulmia kestovärjäyksen jälkeen?

  

 

Huoliteltu, luonnollinen ja ryhdikäs ilme  näitä ripsien ja kulmien säännöllinen kestovärjäys tuovat kasvoillesi. Kestovärillä voidaan toteuttaa ripsien ja kulmien lähtötilanteesta sekä asiakkaan toiveista riippuen esimerkiksi näyttävää ja intensiivistä tai myös hyvin luonnollista ja klassista lopputulosta. Kulmakarvojen ja ripsien värjäyksellä on aina tavoitteena korostaa kasvojen luonnollisia piirteitä. Tummat ripset tuovat katseeseen syvyyttä ja tummemmat kulmakarvat antavat kasvoille vahvuutta ja intensiivisyyttä. Kulmien kestovärjäyksellä voidaan myös tasoittaa kulmien luonnollista epäsymmetrisyyttä, mikä tasapainottaa koko kasvojen ilmettä.

 

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen hyötyjä on monia

  • PITKÄKESTOISUUS - Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen upein etu on niiden kestävyys. Ripsiväri saattaa haalistua tai levitä päivän aikana, mutta kestovärjäys kestää jopa useita viikkoja. Kestovärjätyt ripset ja kulmat säästävät aikaa ja vaivaa, koska ripsiä ja kulmakarvoja ei tarvitse välttämättä meikata päivittäin. Kestovärjäys onkin kätevä valinta niille, jotka haluavat ylläpitää siistiä, huoliteltua ja ryhdikästä ilmettä kiireisessä arjessa.
  • LUONNOLLISUUS - Kestovärjäys tarjoaa myös mahdollisuuden korostaa luonnollista kauneutta. Värjäyksen avulla ripsistä ja kulmakarvoista tehdään yleensä tummemmat, mutta esimerkiksi kulmakarvoja voi myös vaalentaa. Kestovärjäyksen avulla voidaan korostaa omaan tyyliä ja kasvonpiirteitä. Kestovärjäys antaa myös mahdollisuuden välttää ripsivärin ja kulmakynän käyttöä, jolloin lopputulos on luonnollisempi ja kestävämpi. Kestovärjäys on hyvä vaihtoehto esimerkiksi lomamatkoilla tai urheillessa.
  • EDULLISUUS - Kestovärjäys on myös edullinen ratkaisu. Ripsien ja kulmien kestovärjäys on pidemmällä aikavälillä edullisempi, kuin päivittäin käytettyjen ripsivärien tai kulmakynien käyttäminen ja ostaminen.
  • TURVALLISUUS - Kestovärjäyksen avulla voidaan myös välttää turhaa kemikaalikuormaa. Useat päivittäin käytettävät kosmetiikkatuotteet sisältävät kemikaaleja, jotka saattavat olla haitallisia ihon ja silmien terveydelle. Kestovärjäys on hyvä vaihtoehto, koska sen kemikaalimäärä on vähäisempi ja se tehdään harvemmin.

 

Mitä täytyy tietää kestovärjäyksestä?

  • Värjää ripset ja kulmakarvat aina ammattilaisella, koska kotivärjäys voi vahingoittaa pysyvästi ripsiä ja kulmakarvoja. Ammattilaisen tekemä ripsien ja kulmien kestovärjäys on aina turvallisin vaihtoehto.
  • Kulmakarvojen alla oleva iho usein värjäytyy, se häviää muutaman päivän kuluttua. Ethän säikähdä tätä.
  • Kulmakarvojenkestovärjäyksen lopputulos olisi hyvä olla aluksi hieman näyttävämpi, kuin toivoit. Väri haalistuu muutaman päivän kuluessa värjäyksestä ja on silloin toivomasi sävy.
  • Kerrothan kosmetologille, mikäli sinulla on aikaisemmin tullut jonkinlainen reaktio kestoväreistä.
  • Käyttämämme väriaineet ovat turvallisia ja luotettavia, kosmetologimme ovat koulutettuja ammattilaisia tuotteiden oikeaoppiseen käyttöön.

 

 

Mitä ripsien ja kulmien kestovärjäyksessä tapahtuu?

Yhdessä kosmetologimme kanssa ennen kestovärjäystä käydään lävitse aikaisemmat kokemuksesi kestovärjäyksistä, kestovärin tarttuvuudesta ja pysyvyydestä sekä allergioista. Lisäksi yhdessä määritellään haluttu sävy; oikean sävyn valinnassa kosmetologimme ottaa huomioon ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyn.

Suunnitellun lopputuloksen saamiseksi ripset ja kulmakarvat puhdistetaan niille tarkoitetulla puhdistusaineella, vaikka sinulla ei olisi meikkiä. Kosmetologi sekoittaa toiveiden mukaiset värit ja levittää ne varovasti ja tarkasti ripsiin sekä kulmakarvoihin. Kestovärin annetaan vaikuttaa tietyn ajan, vaikutusaika vaihtelee halutun sävyn ja karvan laadun mukaan. Värit poistetaan vanulapulla ja vedellä.

Usein kestovärit värjäävät kulmakarvojen alta myös ihoa, se kuluu muutamassa päivässä kasvojen puhdistuksen yhteydessä pois. Ripsien ja kulmien kestovärjäys kestää noin puoli tuntia.

 

Miksi kulmat muotoillaan ja miksi se kannattaa tehdä säännöllisesti?

Kulmien säännöllisellä muotoilulla, ne pysyvät tarkkarajaisina ja huolitellun näköisinä. Kulmat muotoillaan yleensä asiakkaan oman, luonnollisen kulmien muodon mukaan siistien niiden alareunaa.

 

Mitä kulmien muotoilussa tapahtuu ja miten sen jälkeen kannattaa toimia?

Kulmat muotoillaan sinun toiveidesi mukaisesti. Usein karvat nypitään pois pinseteillä, jolla saadaan tarkkarajainen ja huoliteltu lopputulos. Sokeroimalla saadaan hajakarvojen lisäksi siistittyä vaaleaa haituvakarvaa kulmakarvojen alueelta. Lopuksi pitkät karvat voidaan tarvittaessa leikata saksilla lyhyemmiksi. Muotoillulta alueelta iho saattaa hieman punoittaa, joten muotoilun päätteeksi tälle alueelle levitetään rauhoittavaa ja kosteuttavaa voidetta.

 

 

  

Miten hoidan ripsiä ja kulmia kestovärjäyksen jälkeen?

Kerran kuukaudessa tehty ripsien ja kulmien kestovärjäys pitää kasvoillasi pirteää ja huoliteltua ilmettä yllä. Kestovärjäyksen jälkeen suosittelemme ottamaan käyttöön ripsien ja kulmien hoitoaineen. Hoitoaine vahvistaa ja kosteuttaa ripsiä ja kulmakarvoja, kosteuttaa kulmien alueen ihoa sekä tuo lisää pituutta karvoihin ilman lääkeaineita.

Mitä kulmien muotoilussa tapahtuu ja miten sen jälkeen kannattaa toimia?

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.