Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Dermalux LED - Uusi, odotettu ihonhoitolaite AaKoossa

LED valohoito on kauneudenhoitoalan mullistanut, lääketieteellisesti tutkittu hoito, jolla saadaan todellisia, huomattavia tuloksia nopeasti moniin erilaisiin iho-ongelmiin.  

LED valohoito perustuu nimensä mukaisesti LED valoilla tapahtuvaan ihon hoitoon. Hoidossa iho altistetaan näkyvien värien ja infrapunan matalalle valoenergialle. Eriväriset LED värit kulkevat eri aallonpituuksilla ja aallonpituudesta riippuen vaikuttavat ihon eri syvyyksissä.

 

Dermalux LED   |   Sininen valo   |   Punainen valo   |   Lähi-infrapunavalo

 

Tietyt aallonpituudet ovat kliinisten tutkimusten kautta todettu tärkeimmiksi ja vaikuttavimmiksi hoidoiksi iholle. Nämä ovat epidermikseen vaikuttava sininen valo, dermikseen vaikuttava punainen valo ja syvemmälle kudokseen vaikuttava infrapunavalo. Dermalux LED teknologia hyödyntää juuri näitä vaikuttavimpia aallonpituuksia. Näiden valojen aallonpituudet kykenevät vuorovaikutukseen ihon biologisten järjestelmien kanssa ja kykenevät aktivoimaan keskeisiä solureseptoreita.

Reseptoreiden aktivointi käynnistää ihossa luonnollisen foto-biokemiallisen reaktion joka muuntaa valoenergian soluenergiaksi. Lisääntynyt soluenergia tehostaa ihon korjausmekanismia ja saa aikaan solujen uudistumisprosessin. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että LED valossa ihosolut uudistuvat ja kasvavat jopa 150-200 kertaa normaalia tehokkaammin. Tehostetun ihon uudistumisprosessin avulla voidaan vaikuttaa useisiin erilaisiin iho-ongelmiin ja saada huikeita, näkyviä tuloksia pitkäaikaisesti.

LED valohoidon avulla hoidetaan muun muassa ikääntynyttä ihoa, ihon velttoutta, ryppyä, juonteita, epätasaista ihonsävyä ja pigmenttimuutoksia. Erityisen hyvin LED valohoito sopii tulehduksellisten ihotilanteiden, kuten aknen, ruusufinnin ja karvatupentulehduksen hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja rauhoittamiseen. Se sopii myös ihovaurioiden paranemisprosessin nopeuttamiseen, esteettisten leikkausten jälkihoitoon sekä medikaalisten hoitolahoitojen jälkihoitoon rauhoittamaan ja stimuloimaan ihoa.

 

 

 

Dermalux LED

Dermalux LED tarjoaa ainutlaatuista, tehokasta Tri-Wave teknologiaa. Hoidolla voidaan tarjota kolmea vaikuttavinta aallonpituutta erikseen tai yhtä aikaa samalla hoitokerralla. Valitut aallonpituudet kykenevät vuorovaikutukseen ihon biologisten järjestelmien kanssa ja kykenevät aktivoimaan solujen toimintaa vaikuttaen useisiin erilaisiin iho-ongelmiin ja niiden hoitoon. Dermalux on tehokkuudellaan huipputasoa ja tarjoaa nopeita hoitoprotokollia, yhden hoidon kesto on 20 minuuttia.

Dermalux LED hoitaa ihoa kolmen tärkeimmän aallonpituuden avulla:

 

SININEN VALO, aallonpituus 415nm

Sininen valo läpäisee ihon noin 1mm asti, eli sininen valo vaikuttaa epidermiksessä.

Sinisen valon tehokkuus kohdistuu p.acnes bakteereihin. Bakteerien imiessä sinistä valoa 415nm aallonpituudella käynnistyy solutason reaktioita, jotka saavat aikaan voimakkaan antibakteerisen vaikutuksen ja puhdistusreaktion. Bakteereita tuhoavan vaikutuksen lisäksi immuunijärjestelmä lakkaa tuottamasta tulehduskemikaaleja.

Sinisen valon avulla voidaan hoitaa aknea, säädellä ihon talineritystä, kirkastaa ihoa sekä rauhoittaa ihotulehduksia ja punoitusta. Sinistä valoa käytetään myös couperosan ja tummien silmänalusien hoitoon.

 

PUNAINEN VALO, aallonpituus 633nm

Punainen valo läpäisee ihon 2-3mm asti, eli punainen valo vaikuttaa dermiksessä.

Punainen valo vaikuttaa solujen mitokondrioiden kautta tehostaen ihon korjausmekanismeja ja aktivoiden fibroblast soluja. Punaisen valon synnyttämien solutason reaktioiden kautta ihon kollageenin tuotanto tehostuu jopa viisinkertaiseksi ja ihon uudistuminen nopeutuu. Uudistavan ominaisuuden vuoksi ihon väri tasoittuu, ihon kosteuspitoisuus paranee,  kevyet juonteet siloittuvat ja iho saa nuorekkaan hehkun.

Punaista valoa käytetään myös UV-valon aiheuttamien valovaurioiden hoitoon ja haavojen paranemisen tukemiseen. Sen on myös todistettu stimuloivan verenkiertoa hapen ja ravinteiden toimittamiseksi soluihin ja imusuonistoon tehostaen kuona-aineiden poistumista.  

Punaisen valon avulla hoidetaan siis ikääntymismuutoksia, parannetaan ihon rakennetta ja sävyä, stimuloidaan kollageenin tuotantoa, edistetään ihon luonnollista kosteutumista, kiihdytetään verenkiertoa ja ihon hapen saantia ja stimuloidaan lymfaattista systeemiä. Punaisella valolla saadaan näkyviä tuloksia myös arpien hoidossa.

 

INFRAPUNAVALO, aallonpituus 830nm

Lähi-infrapunavalo läpäisee ihon 5-10mm asti, eli infrapunavalo vaikuttaa dermiksen pohjalla ja subcutiksessa.

Lähi-infrapunavalo vaikuttaa ihon syvemmissä kerroksissa solukalvon kromoforien kautta stimuloiden monimutkaisia soluprosesseja. Tämä johtaa lisääntyneeseen kollageenin, elastiinin ja kasvutekijän tuotantoon sekä haavojen ja ihovaurioiden parantumisen kannalta välttämättömiin korjausmekanismeihin. Lähi-infrapunan avulla voidaan myös tehostaa verenkiertoa ja vahvistaa verisuoniston seinämiä, mikä parantaa ihon väriä ja ihon yleistä hyvinvointia. Valolla voidaan myös stimuloida imusolmukkeita poistamaan  toksiineja ja kuona-aineita, mikä vähentää turvotusta ja tulehdustiloja. Lähi-infrapuna valon on myös todistettu ehkäisevän tyrosinaasia, minkä avulla voidaan estää ikääntymiseen liittyviä hyperpigmentaatio muutoksia.

Lähi-infrapunavalon avulla voidaan siis edistää ihon nuorennusprosessia, rauhoittaa ihon punaisuutta ja ärsytystä, uudistaa ihoa, vähentää hyperpigmentaatiota ja poistaa turvotusta.

 

LED valohoidossa voidaan käyttää yhtä aallonpituutta kerralla tai yhdistää hoitotavoitteen mukaan useampia aallonpituuksia. Koska käytettävät valot vaikuttavat eri tavoin ihon toimintaan ja ihon eri kerroksiin, on LED valohoidolla mahdollista vaikuttaa samalla kerralla yhtäaikaisesti moniin eri ihon ongelmiin.

 

 

Lue lisää LED valohoidon monipuolisista hyödyistä ja hoidon sopivuudesta sinulle.

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.