TERVETULOA

Viihtyisä hoitolamme sijaitsee rauhallisessa miljöössä Limingan keskustassa. Hoitolamme tunnelma on luotu erityisesti rentoutumista varten, jotta arjen kiireet voitaisiin hetkeksi unohtaa.

Kokeneet kosmetologimme tarjoavat laadukkaan ja monipuolisen kattauksen kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita. Tarjoamme laatuaikaa, jossa keskitymme kuuntelemaan tarpeitasi. Tavoitteenamme on antaa asiakkaalle ensiluokkainen kokemus ja hoidon lopputulos. Tervetuloa kaunistautumaan, rentoutumaan ja uudistumaan.

Verkkokaupasta voit tilata laadukkaita kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita kosmetologin opastuksella. Varaa tarvittaessa aika kosmetologin etävastaanotolle, jossa kerromme mitä ihosi tällä hetkellä tarvitsee.

VERKKOKAUPPA

SÄHKÖPOSTI

PUHELIN

OSOITE

ASIAKASPALVELU

ASIOINTI

verkkokauppa@aakoo.net

029 70312000

Oksamantie 2 A, 91900 Liminka (Oulun eteläpuoli)

Ma-Pe 10-18:00

Ole hyvä ja käytä tiedusteluun ensisijaisesti sähköpostia, sillä pyrimme rauhoittamaan asiakaspalvelun hoidon aikana ja emme vastaa silloin puheluihin. Soitamme kuitenkin heti kun se on mahdollista. Huom! Tuotteiden nouto on mahdollista myös suoraan hoitolasta.

KAUNEUSHOITOLA

SÄHKÖPOSTI

PUHELIN

OSOITE

OLEMME AVOINNA

ASIOINTI

aakoo@aakoo.net

044 9857486

Oksamantie 2 A, 91900 Liminka (Oulun eteläpuoli)

Ma-Pe 10-18:00, La sopimuksen mukaan

Ilmaiset parkkipaikat ja sähköauton latauspiste yrityksen edustalla. Esteetön kulku myös liikuntarajoitteisille. Huom! Auton latauspiste varataan ajanvarauksen yhteydessä.

SEURAA MEITÄ

SOMESSA