Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Satsaa itseesi!

Olemme ajattoman tyylikäs kauneudenhoitoalan erikoisliike oulunseudulla idyllisessä Limingassa.

Tarjoamme laadukkaita kosmetologin palveluita nykyaikaisella otteella sekä hoitolamme että verkkokaupan kautta.

Arvosta itseäsi ja aloita matkasi miellyttävien hoitolaelämysten ja tuloksellisen ihonhoidon parissa.

Kenelle palvelumme on suunnattu?

Tarjoamme palvelumme kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Palvelumme sopivat erityisesti heille, jotka arvostavat laadukkaita kosmetologin palveluita, viimeisteltyä lopputulosta sekä vahvaa kauneudenhoidon kokemusta ja asiantuntijuutta.

Tutustu asiantuntijoihimme

Anna-Kaisa (AaKoo) Lehtonen

Erikoiskosmetologi, ripsimuotoilija ja yrityksen perustaja

Olen kartuttanut osaamistani kosmetologina yli 8 vuotta ja ammattina se on ollutkin ainoa haaveeni. Nautin tehdä monipuolisesti hoitoja mutta erityisen lähellä sydäntäni on päästä ratkomaan ihoon liittyviä haasteita. On mahtava nähdä asiakkaiden ihossa tuloksia, jotka vaikuttavat myös asiakkaan hyvinvointiin. Palkitsevaa on erityisesti se, että asiakkaat kokevat pääsevänsä rentoutumaan ja saavat hyvän mielen palveluistamme.

Tykkään olla kehittämässä alaamme ja olen monessa mukana. Valmistumisen jälkeen kisaaminen oli intohimoni ja saavutin kauneudenhoitoalan Worldskills MM kisoissa viidennen sijan ja Euroskills EM kisoissa ensimmäisen sijan.
Työn ohella pääsen valmentamaan ja tuomaroimaan kisaajia. Olen mukana kehittämässä toimintaa myös OSAOn tutkintotiimissä sekä Taitajien lajinohjausryhmässä.

Luonteeltani olen rauhallinen, tarkka ja erittäin eläinrakas. Perheeseemme kuuluu kaksi bordercollieta, joiden kanssa harrastamme agilityä.

AaKoossa vastaan hoitotyön laatutasosta, kouluttautumisesta sekä palveluiden suunnittelusta. Olen myös työyhteisömme lähiesimies ja työhyvinvoinnin vastuuhenkilö.

Vastaan erityisesti toiminnan laadusta ja laadun kehittämisestä

Mona Nousiainen

Ripsi- ja kulmamuotoilija, kosmetologi, estenomi

Olen melkein 10 vuoden ajan kauneudenhoitoalalla toiminut kosmetiikan asiantuntija.

Työkokemusta kauneudenhoitoalalta on kertynyt monipuolisesti niin kauneudenhoidon palvelutehtävissä, estenomin asiantuntija tehtävissä, kuin kauneudenhoitoalan
opetustyössä.

Palvelutyössä intohimoni on ehdottomasti ripsi- ja kulmapalvelut.

Vuosien varrella olen erikoistunut useilla kansallisilla ja kansainvälisillä koulutuksilla ripsimuotoilijan sekä
kulmamuotoilijan palveluihin ja työnjälkeni on palkittu kansainvälisesti arvostetulla London
Lash Award of Excellence -palkinnolla.

AaKoo:lla palveluihini kuuluvatkin ripsienpidennykset, Lash- ja Browlift, kestovärjäykset ja Shadow Brows -pigmentoinnit.

Luonteeltani olen rauhallinen ja hyvin säntillinen. Minulle merkittäviä asioita työskentelyssä ovat jatkuvasti päivittyvän ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöisyys ja -tyytyväisyys,
hygieenisyys ja turvallisuus.

Palvelutyön vastapainona saan toteuttaa AaKoo:lla myös toista vahvuuttani; estenomin asiantuntijuutta. Minulla on vahva teoriatietämys kosmetiikan raaka-aineista, kemiasta,
markkinoinnista sekä alan lainsäädännöstä. Vastaan omalta osaltani verkkosivujen ja blogin sisällöntuotosta ja olen mukana kehittämässä verkkokaupan tuotevalikoimaa.

Emilia Myllykoski

Sairaanhoitaja, Kosmetologi

Olen 32 vuotias sairaanhoitaja-kosmetologi. Olen aikaisemmin työskennellyt hoitoalalla ja sieltä työkokemusta minulla on yli 10 vuotta. Olen työntekijänä tunnollinen ja perusteellinen. Haluan taata läsnäolollani lempeän ja rauhoittavan hoitolakokemuksen jokaiselle asiakkaalleni. Tulevaisuudessa haluan kehittyä AaKoo:ssa huippuosaajaksi syventämällä osaamistani muun muassa ihonhoidossa yhdistämällä sairaanhoitajan sekä kosmetologin ammattitaitoani, lisäksi olen perehtynyt kosmetiikan raaka-aineiden tuntemukseen ja sillä tiedolla haluan taata asiakkaille parhaimmat mahdolliset tuotteet ihonhoitoon.

Emmi Hanhineva

Kosmetologi, Ripsimuotoilija, Restonomi

Olen aikaisemmalta koulutukseltani restonomi ja valmistuin 2023 keväällä kosmetologiksi. Olen harjoitellut myös ripsipidennyksien tekoa vuoden ajan ja saanut siihen koulutuksen. Kehitän kosmetologin taitoja AaKoo:n ammattilaisten valmennuksessa tarjoamalla sekä kosmetologin että ripsimuotoilijan palveluita.

Tulevaisuudessa haluan kehittyä ja kouluttautua AaKoo:ssa huippuosaajaksi, jotta voin tarjota asiakkaille laadukkaita palveluita.

Olen luonteeltani rauhallinen ja haluan että asiakkaat voivat tulla rentoutumaan luokseni. Pidän tällä hetkellä työssäni erityisesti kestovärjäyksistä ja kasvohoidoista ja erilaiset hieronnat ovat vahvuuteni.

Rakastan liikuntaa ja vietänkin vapaa-aikani usein jalkapallon ja futsalin merkeissä.

Yhteystiedot

Tarkemmat yhteystiedot ja ajo-ohjeet löydät täältä

Kysyttävää

Laita viestiä tai jätä soittopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun.