Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Lahjakortit

Voit ostaa lahjakortin palveluihimme

Osta lahjaksi hänelle hetki laatuaikaa miellyttävien hoitojen parissa.

Paikan päältä

Olet aina tervetullut hoitolaamme ostoksille osoitteeseen Oksamantie 2a 91900 Liminka (oulunseutu). Muista tarkistaa kuitenkin aukioloaikamme. Voit laittaa myös etukäteen tekstiviestin milloin olisit tulossa ja minkälaisen lahjakortin haluat. Näin voimme tehdä lahjakortin etukäteen valmiiksi.

Sähköinen lahjakortti ajanvarausohjelman avulla

Paina "varaa aika" nappia, joka sijaitsee etusivun oikeassa alareunassa tai klikkaa tästä. Sen jälkeen paina - "Hanki lahjakortti" painiketta. Ajanvarausohjelma opastaa lahjakortin ostamisessa. Voit osoittaa lahjakortin myös suoraan lahjakortin saajalle ja kirjoittaa onnitteluviestin. Maksettuasi lahjakortin saat kuitin sähköpostiisi. Lahjakortin saaja voi lunastaa hoidon lahjakortissa olevan koodin avulla. 

Sähköinen lahjakortti sähköpostin tai tekstiviestin avulla

Ilmoita tekstiviestillä tai sähköpostilla lahjakortin summa tai haluttu hoito. Saat meiltä paluuviestinä maksutiedot. Kun olet maksanut lahjakortin, lähetämme joko sähköpostiisi tai puhelimeesi sähköisen lahjakortin. Lahjakortin saaja voi lunastaa hoidon lahjakortissa olevan koodin avulla. Lahjakorttitiedustelut:

Puh. 0449857486, S.posti. aakoo@aakoo.net

Sähköinen lahjakortti AaKoo Sovelluksen avulla
Hae AaKoo sovellus puhelimesi sovellus-kaupasta. Kun olet kirjautunut AaKoo-sovellukseen paina ”Anna hyvän kiertää - Hanki lahjakortti” painiketta. Sovellus opastaa lahjakortin ostamisessa. Sovelluksen avulla voit osoittaa lahjakortin myös suoraan lahjakortin saajalle ja kirjoittaa onnitteluviestin. Maksettuasi lahjakortin saat kuitin sähköpostiisi. Lahjakortin saaja voi lunastaa hoidon lahjakortissa olevan koodin avulla