Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin kotihoidosta

Oletko harkinnut kokeilevasi super suosittuja Lash & Brow Lift palveluita, eli ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointia? Tai oletko utelias kuulemaan mitä hoidossa karvalle tapahtuu ja miten käsiteltyä karvaa suositellaan hoidettavan kotona?

Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin hellävaraisuudesta huolimatta käsitelty karva vaatii aina käsittelemätöntä karvaa enemmän hoitoa. Näillä ohjeilla ja tuotteilla saat ylläpidettyä karvan hyvinvointia sekä taivutuksen ja laminoinnin ulkonäköä hyvänä mahdollisimman pitkään.

 

Mikä on ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi?   |   Mitä karvalle tapahtuu käsittelyn aikana?   |   Miten voin hoitaa käsiteltyä karvaa?   |   Kotihoitotuotteet   |   Milloin käsittelyn voi uusia turvallisesti? 

 

  

  

Mikä on ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi?

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi ovat viime vuosien suosituimpia hoitoja  kauneudenhoidossa. Molemmat palvelut ovat kemiallisten aineiden avulla toteutettavia hoitoja, joissa karvan kasvusuuntaa pyritään muuttamaan ylöspäin suuntautuvaksi ja sitä kautta tuomaan katsetta avaavaa ja kasvoja kohottavaa efektiä.  

  

RIPSIEN  KESTOTAIVUTUS

Ripsien kestotaivutuksessa ripsiä taivutetaan silikonimuottien avulla ripsien tyvestä kohoamaan ylöspäin. Niin sanotusti ripsien taivutuksella pyritään hetkellisesti muuttamaan ripsen kasvusuuntaa alaspäin- tai suoraan kasvavasta ylöspäin suuntautuvaksi. Taivutuksella on mahdollista saada näyttävät, helppohoitoiset ja pidemmiltä näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Ripsien kestotaivutuksen lopputulos kestää aina koko ripsien kasvusyklin ajan, eli se häviää ripsien uusiutumien myötä ja uudelleen kasvavat ripset kasvavat jälleen normaalisti luonnolliseen kasvusuuntaansa.

Ripsien kestotaivutuksen lopputulokseen ja näyttävyyteen vaikuttaa oleellisesti asiakkaan toiveet sekä luonnonripsen määrä, pituus ja kunto. Käsittelyssä ripsillä käytetään pehmitys- ja kiinnitysaineet, jotka kemiallisesti muotoilevat karvan muodon uudelleen. Lopuksi ripset värjätään ja niille levitetään hoitoseerumi ravitsemaan käsiteltyä karvaa. 

Ripsien kestotaivutus on hellävarainen käsittely, joka sopii myös herkkäsilmäisille. Aineet eivät missään vaiheessa ole kosketuksissa ihoon. Se on myös huomattavasti hellävaraisempi luonnonripsille, kuin päivittäinen mekaanisten ripsitaivuttumien käyttö.

 

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminoinnissa kulmakarvat käsitellään ripsien taivutuksen tavoin pehmitys- ja kiinnitysaineilla, muokaten kulmakarvojen muotoa ja kasvusuuntaa. Kulmakarvat saadaan pitkäkestoisesti asettumaan ryhdikkääseen muotoon, tuoden selkeää tuuheuden tuntua ja trendikästä ilmettä. Kulmien laminointi on luonnollinen, helppohoitoinen ja nopea tapa saada selkeästi tuuheamman näköiset, linjakkaat ja trendikkäät kulmat.

Kulmien laminoinnin lopputulos voi olla hyvin luonnollisesta erittäin näyttävään, riippuen täysin asiakkaan toiveista sekä omien kulmien määrästä ja laadusta. Kulmien laminoinnin vaikutus kestää kulmakarvojen vaihtuvuustiheydestä riippuen 4-8 viikkoa.

Tarkemmat palvelukuvaukset ja lisää tietoa pääset lukemaan ripsien kestotaivutuksesta täältä, ja kulmien laminoinnista täältä.

 

Mitä karvalle tapahtuu käsittelyn aikana?

Karvan käsittelyllä tarkoitetaan aina karvan rakenteen hetkellistä muokkaamista. Karvaa voidaan käsitellä (eli muokata) mm. taivutuksen, laminoinnin, kestovärjäyksen ja rakennehoitojen avulla. Sekä ripsien kestotaivutuksessa, että kulmien laminoinnissa käytetään samoja karvan rakenteeseen vaikuttavia aineita.

Karvan tärkeä rakennusaine on keratiini -proteiini. Keratiini -proteiini rakentuu erilaisista aminohapoista ja yksi näistä aminohapoista on kysteiini. Kysteiini sisältää rikkiä, joiden avulla kysteiinimolekyylit rakentavat toistensa välillä rikkisiltoja. Rikkisiltojen järjestys karvassa määrittää karvan luonnollisen kaarevuuden ja muodon. Näitä rikkisiltoja avaamalla ja uudelleen rakentamalla pystytään vaikuttamaan karvan kaarevuuteen ja muotoon.   

 

 

  

Käsittely toteutetaan neljässä eri vaiheessa:

  1. Karvan pehmitys

Taivutus ja laminointikäsittelyssä käytettävän 1.aineen, eli karvan pehmitysaineen sisältämä ammoniumtioglykolaatti avaa karvan suomukerroksen suomuja ja pääsee siten vaikuttamaan karvan sisällä oleviin kysteiini -aminohappoihin. Pehmitysaine katkoo karvan luonnollisesti muodostamia rikkisiltoja ja tekee karvasta pehmeän ja uudelleen muotoiltavan.

  1. Kiinnitys

Taivutus ja laminointikäsittelyssä käytettävä 2.aine, eli kiinnitysaine rakentaa katkaistut rikkisillat uudelleen siihen muotoon, mihin karvat ovat juuri sillä hetkellä on aseteltu. Kemiallisesti uudelleen muokatut rikkisillat kestävät sellaisinaan koko karvan kasvusyklin ajan. Taivutuksen ja laminoinnin pitäisi siis kestää karvalla niin pitkään, kunnes karva uusiutuu luonnollisesti.

  1. Värjäys

Rikkisiltojen uudelleen muokkaamisen jälkeen karva värjätään vielä asiakkaan toiveiden mukaisesti tuomaan syvyyttä ja näyttävyyttä ilmeeseen. Pehmitys ja kiinnitysaineiden vaikutuksesta karva on aina huomattavasti vastaanottavaisempi kestoväreille, eli värit tarttuvat normaalia värjäystä nopeammin ja paremmin ja siten ovat myös pitkäkestoisemmat.

  1. Hoito

Käsittelyn päätteeksi karvalle levitetään ravitseva, kostetuttava, karvan rakennetta hoitava ja karvaa kiillottava sekä silottava hoitoaine. Rakennehoitoaineet sisältävät usein runsaasti karvaa hoitavia proteiineja, aminohappoja, öljyjä ja keratiinia.

  

Miten voin hoitaa käsiteltyä karvaa? 

Käsitelty karva on rakenteeltaan aina käsittelemätöntä karvaa hennompi ja alttiimpi vaurioille. Vaikka taivutus- ja laminointikäsittelyt ovat ripsille ja kulmakarvoille hyvin hellävaraiset, on suotavaa kiinnittää huomioita myös pidemmällä tähtäimellä kotihoitoon. 

Ripsien taivutuksen ja kulmien laminoinnin jälkeen ensimmäiset 24h on hyvä muistaa välttää:
    • karvojen kastelua
    • hankausta
    • korkeaa lämpöä, kuten saunaa, fööniä, solariumia ja auringonottoa.

 

Käsittelyn jälkeen suosittelemme ehdottomasti ottamaan päivittäiseen käyttöön ripsien ja kulmakarvojen hoitoseerumin, jonka avulla käsitelty karva saa tarvitsemaansa kosteutta ja hoitoa ja niin ollen karva pysyy vahvana ja eloisana kasvusyklin loppuun asti. Hyvin hoidettu karva myös saa taivutuksen ja laminoinnin näyttämään pidemmän aikaa siistimmältä.

Kulmien laminoinnin jälkeen kulmakarvat ovat pehmeämmät sekä helpommin muokattavissa ja siksi useimmiten vaativat kulmageelin, jonka avulla kulmat pysyvät halutussa muodossaan koko päivän ajan.

 

IKILALO Lash and Brow Nutrition

Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin jälkeen ehdoton ykköshoitotuote karvalle on suomalaisen Ikilalon tehokas Lash and Brow Nutrition -hoitoseerumi. Hoitoseerumi vahvistaa käsitellyn karvan rakennetta ja tehostaa ripsien ja kulmakarvojen kasvua.

Hoitoseerumin avulla käsiteltyyn karvaan saadaan nopeasti ja tehokkaasti palautettua menetettyä kosteutta sekä kiiltoa. Päivittäisellä käytöllä ripsiin saadaan huomattavasti lisää pituutta ja kulmiin tuuheutta sekä vahvuutta.

 

 

 

Tuotteen teho perustuu täysin luonnollisiin tehokkaisiin raaka-aineisiin:

Kofeiini - Virkistää pintaverisuonien verenkiertoa ja stimuloi ripsien ja kulmakarvojen kasvua. 
Biotiini - Aktivoi keratiinin muodostumista ja edistää siten ripsien ja kulmakarvojen kasvua. 
Pantenoli - Kosteuttaa ja vahvistaa ripsiä sekä kulmakarvoja ja saa ne näyttämään hyvinvoivilta. 
Hyaluronihappo - Kosteuttaa ripsiä ja kulmakarvoja sekä tekee niistä paksummat. 

 

Lash and Brow Nutrition -hoitoseerumi ei sisällä ollenkaan lääkeaineita tai lääkeaineidenjohdannaisia. Tuotetta voi käyttää myös ripsipidennysten kanssa vahvistamaan omien ripsien rakennetta ja kasvua.

Käyttö: Sivele tuotetta päivittäin, aamuin – illoin, puhdistetulle karvalle sekä karvan juureen. Kosteuttava vaikutus on havaittavissa jo muutaman käyttökerran jälkeen. Karvaa vahvistavan ja pidentävän vaikutuksen voi huomata 4-8 viikon päivittäisen käytön jälkeen. Parhaat tulokset saavutetaan 12-16 viikon kuluttua. Lopputulosta voidaan ylläpitää jatkamalla Lash and Brow Nutrition -hoitoseerumin käyttöä säännöllisesti.

Hoitoseerumi on hyvin riittoisaa! Pakkauskoko on 8ml ja kestää päivittäisellä käytöllä useita kuukausia.

 

IKILALO Brow Mascara

Kulmien asettelua helpottava Brow Mascara on täydellinen tuote kulmien laminoinnin jälkeen. Brow Mascaralla rakennat hetkessä kulmiin koko päivän kestävän muotoilun ja saat runsaasti lisää rakennetta ja volyymia. Tuotetta on saatavilla yhdessä sävyssä, joka mukautuu aina luonnollisesti kulmien omaan sävyyn.

Tuotteen avulla saat kulmat asettumaan haluttuun muotoon koko päiväksi, säälle kuin säälle.

 

 

 

Käyttö: Harjaa Brow Mascaralla kulmia pienin, ylöspäin suuntautuvin liikkein. Kun saavutat halutun tummuuden ja tekstuurin, voit asetella kulmat haluamaasi muotoon. Anna kulmien asettua vajaan minuutin ajan ja nauti koko päivän kestävästä huolitellusta lookista.

Brow Mascaraa kokeiltuasi et enää halua palata muihin kulmatuotteisiin!

 

Milloin ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin voi uusia turvallisesti?

Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin voi uusia turvallisesti aikaisintaan 6-8 viikon kuluttua, jonka jälkeen yleensä lähes kaikki karvat ovat uusiutuneet. 

Sekä ripsissä, että kulmissa värit kuluvat itse taivutus- ja laminointikäsittelyitä nopeammin pois, sillä ne kestävät noin kolmesta neljään viikkoon haalistuen pikkuhiljaa pois. Halutessaan ripset ja kulmat voi värjäyttää uudelleen 3-4 viikon kuluttua.

Kommentoi

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.