Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Toimitustavat

Toimitus

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

maksunvälittäjä: Paytrail

Tutustu Paytrail maksutapoihin ja ohjeisiin täältä

Lähetämme tuotteet veloituksetta lähimpään noutopisteeseen tai -automaattiin 2-4 päivän kuluessa. Vaihtoehtoisesti tuotteet voidaan noutaa myös suoraan hoitolasta. Jos toimitusaika pitkittyy olemme yhteydessä sinuun.

Nouto

Saat ilmoituksen noudettavasta paketista tekstiviestitse tai sähköpostitse. Viesti sisältää avauskoodin ja tarvittavat tiedot noutoa varten. Noutopisteessä varaudu näyttämään henkilöllisyystodistus tai valtuuta toinen henkilö hakemaan lähetys valtakirjan avulla.

Tarkista noudetun pakkauksen sisältö. Jos ilmenee puutteita tai vaurioita, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme verkkokauppa@aakoo.net

Palautus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, kun paketti on noudettu.

Palautuksesta perimme kuriirin pyytämän korvauksen 5,90 eur, minkä vähennämme suoraan palautettavasta summasta. Säilytysajan pidennys 3,90 eur. Noutamaton paketti 12 eur.

Korvaamme ainoastaan käyttämättömät, sinetöidyt ja virheettömät tuotteet.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pyydämme olemaan yhteydessä ensin asiakaspalveluumme ja ilmoittamaan halutun tuotteen palautuksesta. Annamme tuotteen palautusta varten tarvittavan palautuskoodin, mikä edelleen kirjoitetaan palautustarraan yhdessä lähettäjän tietojen kanssa. Palautustarra liimataan ulkopakkaukseen.

Palauta paketti toimittajan noutopisteeseen tai -automaattiin. Jos tuote palautetaan automaattiin, valitse lähetys ja S-koon lokero ja näppäile antamamme koodi. Kun olet laittanut pakkauksen lokeroon, varmista että luukku menee kiinni. Ilmoitamme sähköpostitse kun palautus on saapunut perille.

RePack

Jos kyseessä on RePack -lähetys, jätä RePack yhteystiedot pakkaamisen yhteydessä kääntämättä näkyville. Näin lähetys saadaan ohjautumaan meille. 

Hyvitys

Käynnistämme kaikkien maksutapojen palautukset 14 päivän sisällä, kun lähetys on palautunut meille tarkistettavaksi. Maksutapavälittäjämme Paytrail huolehtii hyvityksen lopullisesta palautumisesta. Se miten nopeasti hyvitykset lopulta näkyvät tilillä riippuu pitkälti valitusta maksutavasta.

Takuu

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista vastuuta myyjänä. Lähtökohtaisesti pyrimme ohjeistamaan kuluttajaa tuotteen valinnassa ja sen käytössä, mikä edesauttaa varmistamaan tuotteen soveltuvuuden ja hyvän käyttökokemuksen. Ottaen huomioon yksilölliset ominaisuudet, emme pysty kuitenkaan täysin sulkemaan mahdollisuutta allergiselle reaktiolle tai tuotteen ei-halutulle vaikutukselle ja siten takaamaan tuotteen soveltuvuutta. Muuten takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaan.

Tarjoamme tehokkaita ammattitason kosmetiikkatuotteita tulokselliseen ihonhoitoon, jotka voivat väärin käytettynä aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia. Sen vuoksi kannustamme valitsemaan tuotteet yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, jolloin voimme varmistua paremmin tuotteen soveltuvuudesta ja hyvästä lopputuloksesta.
Mikäli tuotteen käytössä ilmenee kuitenkin jotain ei-toivottua tai muuten herää kysymyksiä tuotteen soveltuvuudesta ja käytöstä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme verkkokauppa@aakoo.net.

Kuluttajansuoja

Sujuvan ratkaisun mahdollistamiseksi riitatilanteessa, kannattaa kuluttajan olla yhteydessä ensin maistraattien tarjoamaan yleiseen kuluttajaneuvontaan.