Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

Osta lahjakortti

Hakukenttä

VARAA AIKA
TUTUSTU

Kasvohoidot

TULOKSELLISTA IHONHOITOA JA RENTOUTTAVIA HOITOLAELÄMYKSIÄ

AaKoo:lla kasvohoitokokonaisuudet ovat ammattitaitoisten kosmetologien kehittämiä palveluita,
jotka antavat tuloksellista hoitoa jokaiselle ihotyypille.

Kasvohoitopalveluissa käytössämme on laadukkaat ja turvalliset tuotesarjat, joilla saadaan erittäin tuloksellista hoitoa useisiin erilaisiin ihoongelmiin. Kosmetologimme ovat erikoistuneet vaativan ihon hoitoon, ja kehittävät mielellään suunnitelmallisen hoito-ohjelman haasteiden selättämiseen.

AaKoo:lla haastamme perinteisiä hoitotapoja ja luomme kokonaisvaltaista hyvää oloa. Hoitolamme harmoninen ja rauhallinen tunnelma tuo ylellisyyttä hoitoihin.

Hoitolamme tarjoaa asiakkaillemme rauhan ja pysähdyksen paikan, jossa saat kiireetöntä ja yksilöllistä palvelua.
Autamme sinua löytämään itsellesi ja ihollesi sopivan ihonhoidollisen kokonaisuuden, sisältäen
ylläpitohoidot sekä kotihoito-tuotteet.

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

PALAUTA IHON KOSTEUSTASAPAINO

Kosteuttavassa kasvohoidossa keskitymme rentoutumisen lisäksi hoitamaan kuivaa ihoa. Lue lisää miten saat kirkkaan, kuulaan ja hyvin kosteutetun ihon tai varaa aika!

HEMMOTTELU KASVOHOITO

OMAA AIKAA JA RENTOUTUMISTA

Hemmottelu kasvohoidossa saat tehokkaan kasvohoidon lisäksi rentouttavan hieronta elämyksen. Pysähdy hetkeksi ja anna kehon ja mielen rentoutua. Tutustu palveluun tai varaa aika.

Nuorten kasvohoito

IHONHOIDON PERUSTEET

Nuorten kasvohoidossa keskitymme ihon rauhoittamiseen hoitamalla ihon epäpuhtauksia. Saat hyvät lähtökohdat muun muassa aknen hoitoon. Tutustu palveluun tai varaa aika.

Syväpuhdistava kasvohoito

TOIMINTAKYKYÄ TUKKEUTUNEELLE IHOLLE

Syväpuhdistavassa kasvohoidossa keskitymme hoitamaan ihon tukkeumia. Elvytä samea, epäpuhdas ja eloton iho uuteen loistoon. Tutustu palveluun tai varaa aika!

Rauhoittava kasvohoito

VAHVISTUSTA HERKÄLLE IHOLLE

Rauhoittavassa kasvohoidossa keskitymme vahvistamaan herkkää, ärtynyttä sekä reagoivaa ihoa. Hanki lisää vastustuskykyä herkälle ihollesi. Tutustu rauhoittavaan kasvohoitoon tai varaa aika.

Miesten kasvohoito

KOKONAISVALTAINEN HUOLTO

Miesten kasvohoito on suunniteltu monipuoliseksi kokonaisuudeksi erityisesti miehen tarpeisiin. Räätälöi oma kokonaisuus annetuista vaihtoehdoista. Tutustu miesten kasvohoitoon tai varaa aika.

Pro-Age kasvohoito

ELINVOIMAA IKÄÄNTYNEELLE IHOLLE

Pro-Age kasvohoidossa keskitytään hoitamaan erityisesti ihon ikääntymisen merkkejä. Tule nautiskelemaan ja hanki samalla ihanan hehkuva iho. Tutustu kasvohoitoon tai varaa aika.

Wet Diamond kuorinta

IHON KUNNON YLLÄPITOA

Wet Diamond kuorinta puhdistaa ihon tehokkaasti ja sopii erityisesti tukkeutuneelle iholle. Tehosta kasvohoitoja hoitojen välissä. Tutustu palveluun tai varaa aika.

Pro-Age Premium kasvohoito

LUKSUSTA IKÄÄNTYNEELLE IHOLLE

Pro-Age Premium kasvohoito on tehokkain kasvohoitomme elottoman näköisen ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Hanki lisää elinvoimaa ihollesi. Tutustu palveluun tai varaa aika.

Fire & Ice kasvohoito

NOPEA IHON KIRKASTUS

Fire & Ice kasvohoito on hyvä ratkaisu, kun haluat saada ihon näyttämään välittömästi hyvältä. Hanki hehkuva iho ennen juhlia tai kuvauksia. Tutustu palveluun tai varaa aika.

FAQ

Kasvohoidot sopivat kaikille nuoresta iästä vanhempaan, niin naisille kuin miehillekin. Ihon
kunnolla ei ole väliä, sillä ammattilaisemme räätälöivät kasvohoitoja myös yksilöllisesti
tilanteen mukaan. Sinun ei välttämättä tarvitse tietää, millainen hoitokokonaisuus on ihollesi
paras. Ota yhteyttä meihin, me autamme mielellämme sinut ihonhoidon alkuun.

Jokainen kasvohoito on pyritty rakentamaan siten, että keskitytään erityisesti tiettyyn ihon keskeiseen haasteeseen. Verkkosivuillamme on kattavasti kerrottu jokaisen palvelun alla, mihin asioihin kasvohoidossa keskitytään ja mitä kasvohoidossa tapahtuu.

Voit täydentää kasvohoitoa lisäpalvelujen avulla. Lisäät vain halutut lisäpalvelut samalla, kun varaat kasvohoidon ajanvarausohjelmasta.

Kun tulet kasvohoitoon, ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi tekee lopullisen iho-analyysin ennen hoidon alkua ja ehdottaa tarvittaessa muutosta valittuun kasvohoitoon. Kasvohoito räätälöidään aina ihollesi parhaiten sopivaksi, jotta saamme parhaimman lopputuloksen aikaiseksi.

Mikäli olet epävarma sopivasta kasvohoidosta, soita meille. Autamme mielellämme varaamaan sinulle oikeanlaisen kasvohoidon.

Löydät yhteystietomme täältä

Mikäli sinulla on todettu hajusteallergiaa tai joku muu kosmetiikan raaka-
aineallergia/allergioita, tuothan ne esille varatessasi hoitoa. Näin voimme poissulkea sinulle
sopimattomia tuotteita etukäteen ja pääset nauttimaan hoidostasi hyvillä mielin.

Käytämme kasvohoidoissa laadukkaita ammattitason ihonhoitotuotteita. Käytettävä tuotesarja valitaan ihon tilanteen ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Pääasiallisesti käytämme ISClinical Innovative Skincare:n ja Esse Probiotic Skincare:n tuotteita. Voit tutustua tuotesarjoihin verkkokaupassamme.

Kosmetologimme suosittelevat kyseisestä tuotesarjasta ihonhoitotuotteita, joilla voit jatkaa ihonhoitoa tehokkaasti myös kotona. Saat kattavat ohjeet tuotteiden käyttöön ja ohjeet mihin keskittyä ihonhoidossasi.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä hoitavaan kosmetologiin. Viimeistään seuraavan kasvohoidon yhteydessä käymme kuitenkin läpi ihosi tilanteen uudestaan ja muokkaamme tarvittaessa ihonhoitosuunnitelmaa.

Voit hyödyntää myös kosmetologin etäkonsultaatio palveluamme oman ihonhoidon rutiinin hiomisessa tai haasteiden ratkaisemisessa. Löydät lisätietoa palvelusta täältä

Tämä riippuu ihotyypistä ja ihon tilanteesta. Jos ihossa ei ilmene erityisiä haasteita on hyvä käydä kasvohoidossa vähintään 4 kertaa vuodessa eri vuodenaikojen mukaan. Samalla tarkistamme ihon tilanteen ja tarvittaessa muokkaamme hoito-ohjelmaa.

Käyttämällä säännöllisesti laadukkaita ihonhoitotuotteita saadaan ihon kunto pysymään hyvänä kasvohoitojen välissä.

Jos et ole tyytyväinen ihon tilanteeseen tai ihonhoito on hankalaa, kannattaa keskustella oman kosmetologin kanssa, olisiko syytä käydä useammin tai tehostaa ihon kunnon paranemista tilanteeseen sopivalla sarjahoidolla.

Kysyttävää?

Laita viestiä tai jätä soittopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun.