Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

Osta lahjakortti

Hakukenttä

kuvaus

Kesätapahtuma hoitolassamme kaikille kauneudesta ja ihon hyvinvoinnista kiinnostuneille, Luvassa tietoa, tarjouksia, rentoutumista, konsultaatioita ja ihana glow kasvoillesi!

Kohokohdat

JuhannusGlow kasvohoito 79€/1h, IS Clinical ihonhoitotuotteet -15%, Shadow Brows esittely, Juvederm esittely

Ajankohta

Ti 21.6.2022 klo. 10.00-18.00, Juvederm konsultaatiot klo. 13-16

Sijainti

Oksamantie 2a 91900 Liminka oulunseutu. Katso tarkemmat yhteystiedot tästä

Yhteistyössä

Järjestämme tapahtuman yhteistyössä IS Clinical maahantuojan AClass Beautyn kanssa

Päivän sisältö

Ihonhoitopäivän keskeisenä tavoitteena on hankkia hyvin kosteutettu, kuulas ja hehkuva ihojuhannusrientoihin. Varmistamme tämän tapahtumaan räätälöidyn kasvohoitokokonaisuuden avulla, jossa pääset samalla rentoutumaan ja keskustelemaan kauneudesta ja ihon hyvinvoinnista kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Kasvohoitokokonaisuus sisältää huippulaadukkaan medikaalisen ihonhoitotuotesarjan IS Clinical Fire & Ice kasvohoidon. Kasvohoitoa täydennetään uutuuslaitteellamme tehokkaalla Dermalux Compact Tri Wave LED valohoidolla, mikä tehostaa hoidon tuloksia entisestään samalla kun pääset rentoutumaan Neurosonic ultraäänivärähtelyn ansiosta. Tuloksena rentoutunut ja voimaantunut olotila sekä elinvoimaa hehkuva iho kasvoilla.

Päivän aikana sinulla on mahdollisuus päästä keskustelemaan IS Clinicalin maahantuojan kouluttajan ja edustajan Jenni Merjovaaran kanssa IS Clinical ihonhoitosarjan mahdollisuuksista ihosi hyvinvoinnin tukemisessa.

Paikalla on myös uusi tiimimme jäsen estenomi, kosmetologi sekä palkittu ripsimuotoilija Mona Nousiainen, joka tarjoaa päivän aikana konsultaatioita ja tietoa trendikkäistä Shadow Brows kulmien kestopigmennoinneista.

Paikalla on myös erikoissairaanhoitaja ja kosmetologi Jaana Suutari, joka tarjoaa konsultaatioita ja tietoa Juvederm Hyaluronihappo hoidoistaklo. 13-16 välisenä aikana ihon tehokkaaseen kosteutukseen ja juonteiden häivyttämiseen.

Jenni ja omat ihonhoitoon erikoistuneet huippuosaajamme erikoiskosmetologi Anna-Kaisa Lehtonen ja kosmetologi Sonja Pietarila toteuttavat kasvohoidot varauksien mukaan ja antavat ohjeet sekä tuotesuositukset, miten hoitaa ja suojata iho tuloksellisesti kesällä.

Päivän aikana kaikki IS Clinicalin ihonhoitotuotteetpoikkeuksellisesti -15% normaaleista hinnoista! Lisäksi pientä purtavaa.

Jos tarvitset lisää elinvoimaa kasvoillesi ja hyvät eväät kesäihon hoitoon, suosittelemme lämpimästi osallistumista tapahtumaamme. Tervetuloa!

Tarjous 1

JuhannusGlow kasvohoitokokonaisuus 79€ (Norm. 120€)

Tarjous 2

IS Clinical ihonhoitotuotteet -15% tapahtuman ajan

Tarjous 3

Ostaessasi IS Clinical tuotteita vähintään 300€ edestä saat JuhannusGlow kasvohoitokokonaisuuden kaupan päälle.

Lisätiedot ja ajanvaraus

Kiinnostuitko tapahtumasta ja haluaisit lisätietoa! Kysy lisää meiltä laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme sähköpostitse, niin pian kuin mahdollista.

Varaa aika kasvohoitoon tai konsultaatioon:

Puh. 044 9857 486

Ohessa oleva yhteydenottolomake

(Huom! ei ajanvarausohjelman kautta)