Anna lahjaksi ihanan rentouttava hoitolaelämys

OSTA LAHJAKORTTI

Hakukenttä

Hyvinvointipalvelut

TULOKSELLISTA KEHONHUOLTOA JA LISÄÄ VIRTAA ARKEEN

Hyvinvointipalvelut pitävät sisällään menetelmiä, joilla edistetään kehon palautumista arjen rasitteista. Hektinen arki, työ ja tavoitteellinen liikkuminen sekä sairaudet voivat johtaa kehon ja mielen puutteelliseen palautumiseen, mikä heikentää lopulta elämänlaatua ja jaksamista.

Kauneushoitolamme on suunniteltu tunnelmaltaan seesteiseksi kokonaisuudeksi, jossa yhdistämme rauhallisen ympäristön, miellyttävän palvelun ja tehokkaat menetelmät tukemaan hyvinvointiasi.

Hyvinvointipalvelut sopivat erityisesti heille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista, ovat aktiivisia liikkujia tai tarvitsevat lisää keinoja kehon puutteelliseen palautumiseen arjessaan.

Tutustu lisää miellyttäviin mutta tutkitusti tehokkaisiin hyvinvointipalveluihimme.

LPG HIERONTA

MONIPUOLISTA JA KOHDENNETTUA LIHASHUOLTOA

Uusin ja monipuolisin LPG Cellu M6 Alliance Medical Premium-laitteemme yhdistää alipaineen, hieronnan, sekä edistykselliset tietokoneohjatut hoito-ohjelmat kohdennettuun lihashuoltoon.

Tutustu lisää LPG hierontaan tai varaa aika!

LPG lymfahieronta

POISTA TUKKOINEN OLO EDISTÄMÄLLÄ KEHOSI AINEENVAIHDUNTAA

LPG -lymfahieronnassa keskitymme poistamaan vartalon turvotusta tehostamalla imunestekiertoa. Tämä mahdollistaa kehon tehokkaamman aineenvaihdunnan ja kuona-aineiden poistumisen kehosta.

Tutustu lisää LPG - lymfahierontaan tai varaa aika!

Neurosonic

RAUHOITA HERMOSTO JA JAKSAT PAREMMIN

Vapauta hermostosi hetkeksi arjen rasitteista miellyttävän matalataajuusvärähtelyn avulla, jolloin nukut ja jaksat taas paremmin

Tutustu lisää Neurosonic menetelmän monipuolisiin vaikutuksiin tai varaa aika!

Kysyttävää?

Laita viestiä tai jätä soittopyyntö, niin olemme yhteydessä sinuun.