TOIMITUS & PALAUTUS

ARVIOITU TOIMITUSAIKA 2-4 PÄIVÄÄ

ASIAKASPALVELU verkkokauppa@aakoo.net

ILMAISET TOIMITUSKULUT

Lähetämme kaikki tilaukset RePack -pakkauksissa. Saadessasi RePack -lähetyksen, voit palauttaa tyhjän RePack -pakkauksen ilmaiseksi kirjepostina lähimpään Postilokeroon. Kun RePack pakkaus saapuu perille, laitamme hyvityksenä ekologisesta teosta sähköpostiisi 10% etukoodin, jonka voit hyödyntää seuraavan ostoksen yhteydessä. Etukoodi koskee kaikkia normaalihintaisia verkkokaupan tuotteita. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää muiden yrityksien tarjoamia etuja, jotka tarjoavat RePack -lähetyksen.

(Huom! Kun palautat RePack -pakkauksen postilokeroon, taittele se kirjeen malliseksi ja käännä RePack lähetystiedot esille. Löydät tarkemmat ohjeet täältä)

(Katso video RePack -lähetyksestä)

LÄHETYS- & PALAUTUS KÄYTÄNTÖ

TOIMITUSKULUT

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin

Maksunvälittäjä: Paytrail

LÄHETYKSET NOUTOPISTEESEEN JA NOUTOAUTOMAATTIIN

Maksamme lähetyskulut valitsemaasi noutopisteeseen tai -automaattiin.

Mikäli palautat RePack pakkauksen lähimpään postilokeroon, saat vastineeksi palautetusta RePack -pakkauksesta etukoodin sähköpostiisi, jonka avulla saat 10% alennuksen seuraavasta normaalihintaisesta tuotteesta

ERILLISLÄHETYS

Mikäli osa tuotteista jää tilaukseen, toimitamme ne veloituksetta sopimuksen mukaan erillisenä lähetyksenä valitsemaasi noutopisteeseen tai -automaattiin.

ERILLISET KUSTANNUKSET

Säilytysajan pidennys 3,50 €

PALAUTUS & NOUTAMATON PAKETTI

Palautus 5,90 €

Noutamaton paketti 12 €

MITEN TUOTTEET TOIMITETAAN?

Lähetämme pakkaukset tilauksien mukaan. Arvioitu toimitusaika on 2-4 päivää. Mikäli toimitusaika pitkittyy arvioidusta, olemme yhteydessä sinuun.

PAKETTIAUTOMAATTI

Paketin toimittaja ilmoittaa saapuneesta lähetyksestä tekstiviestitse tai sähköpostitse. Viesti sisältää tarvittavan koodin noutoa varten.

NOUTOPISTE

Hakiessasi lähetyksen noutopisteestä tarvitset mukaan henkilötodistuksen: ajokortin, passin tai poliisin myöntämän henkilökortin. Jos et pääse itse noutamaan pakettiasi, voit valtuuttaa toisen henkilön noutamaan sen. Hän tarvitsee henkilötodistuksen lisäksi myös valtakirjan.

KOTIINKULJETUS

Toistaiseksi ei saatavissa

TILAUKSEN VASTAANOTTAMINEN JA TARKISTAMINEN?

Avattuasi RePack -pakkauksen, tarkista ettei lähetys ole puutteellinen. Jos tuotteita puuttuu tai tuotteessa ilmenee vaurio tai muu poikkeama, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

YHTEYSTIEDOT

Ensisijainen: sähköposti: verkkokauppa@aakoo.net

Toissijainen: Puh: 029 70312000

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN?

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lähtien.

Jotta voimme hyvittää palautettavan tuotteen, on tuotteen oltava moitteettomassa kunnossa, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan sinetöitynä.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pyydämme olemaan yhteydessä ensin asiakaspalveluumme ja ilmoittamaan halutun tuotteen palautuksesta. Annamme tuotteen palautusta varten tarvittavan palautuskoodin, mikä edelleen kirjoitetaan palautustarraan yhdessä lähettäjän tietojen kanssa. Palautustarra liimataan RePack -pakkaukseen.

Palauta tuote viimeistään 14 vuorokauden kuluessa vastaanottamisesta viemällä RePack -paketti toimittajan noutopisteeseen tai -automaattiin. Jos tuote palautetaan automaattiin, valitse lähetys ja S-koon lokero ja näppäile antamamme koodi. Kun olet laittanut pakkauksen lokeroon, varmista että luukku menee kiinni. Ilmoitamme sähköpostitse kun palautus on saapunut perille.

(Huom! palauttaessasi tuotteen jätä RePack yhteystiedot pakkaamisen yhteydessä kääntämättä näkyville. Näin lähetys saadaan ohjautumaan meille)

TUOTTEEN HYVITTÄMINEN?

Kun palautettava tuote on saapunut meille, tarkistamme tuotteen kunnon. Hyvitämme hyväksytyn tuotteen arvon toimitusehtojen mukaisesti 14 päivän kuluessa. Perimme palautuksesta 5,90 eur/lähetys, jonka vähennämme suoraan hyvityksestä. Mikäli tuotteen palauttamisessa ilmenee puutteita tai virheitä, veloitamme niistä syntyvät mahdolliset lisäkustannukset tai emme hyväksy palautusta.

Käynnistämme kaikkien maksutapojen palautukset. Maksutapavälittäjämme Paytrail huolehtii hyvityksen lopullisesta palautumisesta. Se miten nopeasti hyvitykset lopulta näkyvät tilillä riippuu valitusta maksutavasta.

TUOTTEEN TAKUU?

Noudatamme kuluttajansuojalain mukaista vastuuta myyjänä. Lähtökohtaisesti pyrimme ohjeistamaan kuluttajaa tuotteen valinnassa ja sen käytössä, mikä edesauttaa varmistamaan tuotteen soveltuvuuden ja hyvän käyttökokemuksen. Ottaen huomioon yksilölliset ominaisuudet, emme pysty kuitenkaan täysin sulkemaan mahdollisuutta allergiselle reaktiolle tai tuotteen ei-halutulle vaikutukselle ja siten takaamaan tuotteen soveltuvuutta. Muuten takuu määräytyy tuotteen valmistajan takuuehtojen mukaan.

Tarjoamme tehokkaita ammattitason kosmetiikkatuotteita tulokselliseen ihonhoitoon, jotka voivat väärin käytettynä aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia. Sen vuoksi kannustamme valitsemaan tuotteet yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, jolloin voimme varmistua paremmin tuotteen soveltuvuudesta ja hyvästä lopputuloksesta.
Mikäli tuotteen käytössä ilmenee kuitenkin jotain ei-toivottua tai muuten herää kysymyksiä tuotteen soveltuvuudesta ja käytöstä, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

KULUTTAJANSUOJA

Mahdollisessa riitatilanteessa kuluttajan kannattaa olla yhteydessä ensin maistraattien tarjoamaan yleiseen kuluttajaneuvontaan.

 

YHTEYSTIEDOT

029 70312000   

verkkokauppa@aakoo.net

ASIAKASPALVELU

10 -18.00

Ma-Pe

SOME