AAKOO

KAUNEUS & HYVINVOINTI

PALVELUT

Moderni kauneushoitola Limingassa. Perustettu vuonna 2018 kauneutta ja hyvinvointia varten. Tarjoamme kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut sekä kosmetiikan verkkokaupan. Haluamme myös vaikuttaa niin lähellä kuin kaukanakin antamalla asiantuntijaneuvontaa ja tuottamalla mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä kauneudesta ja hyvinvoinnnista.

TARINA

AaKoo sai alkunsa erään kosmetologin ja farmaseutin leikkimielisestä keskustelusta;

"Millainen kauneushoitola olisi, jos saataisiin ihan itse päättää millainen siitä tulisi?"

Ideoita tulikin sitten melko paljon. Kohta oltiinkin jo hankkimassa vaaleanpunaista taloa ja pystyttämässä hoitolaa sukulaisten ja ystävien avustamana. Visio vei siis lopulta mennessään. Ollaan todettu matkan varrella, että tehdään lopulta asiat aina vähän omalla tavalla, vaikka välillä hieman päätä huimaa. Pitäähän ne visiot uskaltaa toteuttaa. Onneksi toinen meistä sattuu olemaan erityisen taitava ja kriittisesti työhönsä suhtautuva kosmetologi, joten sen myötä päätimme;

"Jos jostain pidetään kiinni vision tavoittelemisessa, niin se on kriittinen suhtautuminen palvelun laatuun ja sen jatkuvaan kehittämiseen"

Mistä se hankalasti puhelimessa kerrottava nimemme juontaa? Sanottakoon, että kyseessä on erään kosmetologin kutsumanimi, jonka hän sai lapsuudessa hyvältä ystävältään. AaKoo nimenä muistuttaa meitä sopivasti juuri niistä arvoista, mitkä alussa loimme yritykselle ja mitkä ovat lopulta vieneet meitä eteenpäin.

Olemme tietenkin erittäin kiitollisia asiakkaillemme ja siitä, että saamme kehittää yritystä yhdessä asiakkaiden ja ystäviemme kanssa mielekkäiden asioiden äärellä.

"Yhdessä tätä yritystä viedään eteenpäin juuri niinkuin halutaan. Kiitos teille!"

Uuden tiimin myötä olemme muodostaneet uuden vision, mitä lähdemme innokkaasti tavoittelemaan, jotta palvelumme olisi tulevaisuudessa vielä entistäkin parempaa.

16.9.2020 Anna-Kaisa & Toni

AAKOO LAB-TIIMI

Anna-Kaisa Lehtonen (AaKoo)

Erikoiskosmetologi, ripsimuotoilija, yrittäjä

Olen kartuttanut osaamistani kosmetologina yli 8 vuotta ja ammattina se on ollutkin ainoa haaveeni. Nautin tehdä monipuolisesti hoitoja mutta erityisen lähellä sydäntäni on päästä ratkomaan ihoon liittyviä haasteita. On mahtava nähdä asiakkaiden ihossa tuloksia, jotka vaikuttavat myös asiakkaan hyvinvointiin. Palkitsevaa on erityisesti se, että asiakkaat kokevat pääsevänsä rentoutumaan ja saavat hyvän mielen palveluistamme.

Tykkään olla kehittämässä alaamme ja olen monessa mukana. Valmistumisen jälkeen kisaaminen oli intohimoni ja saavutin kauneudenhoitoalan Worldskills MM kisoissa viidennen sijan ja Euroskills EM kisoissa ensimmäisen sijan.
Työn ohella pääsen valmentamaan ja tuomaroimaan kisaajia. Olen mukana kehittämässä toimintaa myös OSAOn tutkintotiimissä sekä Taitajien lajinohjausryhmässä.

Luonteeltani olen rauhallinen, tarkka ja erittäin eläinrakas. Perheeseemme kuuluu kaksi bordercollieta, joiden kanssa harrastamme agilityä.

AaKoossa vastaan hoitotyön laatutasosta, kouluttautumisesta sekä palveluiden suunnittelusta. Olen myös työyhteisömme lähiesimies ja työhyvinvoinnin vastuuhenkilö.

Kuulun AaKoo LAB asiantuntijatiimiin ja vastaan erityisesti toiminnan laadusta ja laadun kehittämisestä

Toni Kallio

Farmaseutti, PT, yrittäjä

Olen työskennellyt noin 10 vuotta apteekkialalla pääasiassa lääkeasiantuntijan tehtävissä. Samalla olen täydentänyt osaamistani matkan varrella kouluttautumalla hyvinvointialan osaajaksi mm. FAF lisensoitu PT, Ravintovalmentaja & Tavoitevalmentaja koulutuksien avulla, mitkä ovat antaneet ymmärryksen hyvinvoinnin eri osatekijöiden merkityksestä terveyteen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Aihe kiinnostaa myös vapaa-ajalla.

Kun kyse on kauneudesta tai ihonhoidosta, on suuri merkitys myös sillä miten keho itsessään voi niin fyysisesti kuin henkisesti. Tämä antaa mielestäni kokonaisvaltaisemman ja vaikuttavamman lähestymistavan kehittyvälle kauneushoitolalle.

Työssäni kiehtoo erityisesti asioiden kehittäminen, kokonaisuuksien rakentaminen ja uuden oppiminen. Lähestyn asioita muotoilijan luonteella kurkottaen jatkuvasti tulevaisuuteen. Tästä johtuen löydän itseni aina uusista projekteista ja opiskelemasta uusia asioita.

Kiinnostun myös uusista teknologioista, menetelmistä ja trendeistä sekä poikkitieteellisestä yhteistyöstä, jotka antavat tilan kehitykselle. Tällä hetkellä kiinnostuksen aiheita ovat erityisesti digitaalinen markkinointi sekä palveluliiketoiminnan kehittämisen maisteriopinnot.

Yrittäjyydessä on parasta juuri se, että se ei tule koskaan valmiiksi ja saa työskennellä ja kehittää toimintaa erilaisten osaajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Pääsee useammin itseään viisaampien seuraan ja siinähän sitten omakin osaaminen kehittyy ja tietoa karttuu.

Kuulun AaKoo LAB asiantuntijatiimiin ja vastaan tiimin vetämisestä sekä tuon toimintaan erityisesti farmaseuttista ja muotoilijan näkökulmaa. Haastan tiimiä myös kehittämään palveluamme tieteelliseen näyttöön ja hyvään kokemukseen perustuen sekä tietenkin asiakkaan tarpeita kuunnellen. Välillä pitää katsoa myös hieman laatikon ulkopuolelta ja pitää hauskoja workshoppeja.

Sonja Pietarila

(Kuva tulossa)

Kosmetologi, ripsimuotoilija, merkonomiopiskelija

Työkokemusta alalta minulle on karttunut kuusi vuotta. Vahvuuksia työssäni ovat kasvohoidot, Lash- & Browlift sekä ripsipidennykset. Olen kiinnostunut suuresti ihonhoidosta ja haluan perehtyä siihen aina vaan enemmän ja enemmän.

Parhaillaan laajennan osaamistani myös merkonomin opinnoilla, jotka mahdollistavat jatkossa monipuolisemman työnkuvan yrityksessä. Työssäni olen järjestelmällinen ja tarkka. Nautin myös työn visuaalisesta puolesta. Olen kotoisin Tyrnävältä, jossa asumme avopuolisoni kanssa. Perheeseemme kuuluu myös kissa ja koira.

Kuulun AaKoo LAB asiantuntijatiimiin, jossa vastaan erityisesti vuorovaikutuksesta sosiaalisessa mediassa sekä asiakaspalvelusta.

 

Mona Nousiainen

(Kuva tulossa)

Kosmetologi, ripsimuotoilija, estenomi

Olen yli 8 vuotta kauneudenhoitoalalla toiminut kosmetiikan asiantuntija. Kauneudenhoitoalalla mielenkiintoni kohdistuu erityisesti kosmetiikan raaka-aine tietouteen, kosmetiikan kemiaan sekä lainsäädäntöön.

Alalla olen ehdottomasti kokoajan oppimassa uusia tietoja ja kehittämässä ammattitaitoani. Rakastan tutustua yksityiskohtaisesti ja perusteellisesti kosmetiikan erilaisiin raaka-aineisiin ja niiden vaikuttavuuteen, ihon ja solujen toimintaan sekä myös kokonaisvaltaisesti tutustua alalla olemassaoleviin kosmetiikkabrändeihin sekä uusiin tulokkaisiin.

Olen tiedonhaluinen ja kriittinen pohdiskelija, minkä takia uppoudun helposti kosmetiikan maailman syövereihin selvittämään milloin mitäkin asiaa perinpohjaisesti. Mikäli joku asia kosmetiikan valmistuksesta, tuotannosta, raaka- aineista, säilyvyydestä, pakkauksista, lainsäädännöstä. kierrätyksestä tai mistä tahansa muista kosmetiikkaan liittyvistä aiheista kiinnostaa, minua voi aina lähestyä asian tiimoilta. Jaan mielelläni kaiken mahdollisen tiedon eteenpäin ja selvitän aina vielä vähän uutta lisätietoa päälle.

Kuulun AaKoo LAB asiantuntijatiimiin ja vastaan erityisesti yrityksen verkkokaupan tuotesarjoista ja niihin liittyvistä asioista.

 

TOIMINTA

Asiantuntijat ovat yrityksemme kasvot.

Yrityksemme toiminta perustuu ystävyydelle, sekä monipuoliselle asiantuntijuudelle, jossa jokainen saa tuoda esille oman äänensä toiminnan kehittämiseksi.

Inspiroidumme vuorovaikutuksesta, trendeistä ja innovaatioista. Perustamme toimintamme kuitenkin palvelun laadulle, vaikuttavuudelle, osaamiselle ja tieteelliselle näytölle.

Toiminnan suunnan määrittävät lopulta asiakkaamme. Sen vuoksi haluamme oppia myös tuntemaan heitä.

PALVELUN LAATU

 

LUOTTAMUS

Uskomme aitoon vuorovaikutukseen niin kuin sitä on kauneushoitolassa totuttu saamaan. Aito vuorovaikutus asiakkaan kanssa mahdollistaa laadukkaan ja miellyttävän kohtaamisen, mikä herättää molemminpuolista luottamusta riippumatta siitä, missä kohtaamme asiakkaamme. Pyrimme myös riippumattomaan asiantuntijuuteen, jossa tuotteet ja menetelmät ovat lopulta asiantuntijan työkaluja täyttää asiakkaidemme tarpeet. Riippumattomuus antaa meille täyden vapauden kyseenalaistaa ja tarjota luotettavaa ja asiakaslähtöistä palvelua.

NYKYAIKAISET JA TUTKITUT MENETELMÄT

Pyrimme aktiivisesti etsimään uusimpia menetelmiä ja laadukkaimpia tuotteita, joiden laatu ja lupaus perustuisi tieteelliseen näyttöön. Perehdymme tuotteisiin ja menetelmiin, jotta pystyisimme hyödyntämään niitä asiakaslähtöisesti. Laatu konkretisoituu lopulta asiakkaamme saamaan kokemukseen ja lopputulokseen.

PALVELUN JA OSAAMISEN JATKUVA KEHITTÄMINEN

Asiantuntijamme ovat kauneuden ja hyvinvointialan osaajia ja kehittäjiä, joiden kokemus ja osaaminen tukevat toinen toistaan. Pyrimme oppimaan toisiltamme ja asiakkailtamme, jotta voisimme kehittää palveluita entisestään vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Kauneus ja hyvinvointi koskettaa meitä jokaista, koska juuri näihin liittyvät asiat tekevät meistä onnellisempia. Siksi se saa meidät inspiroitumaan työssämme yhä uudelleen.

MISSIO

Tuomme esille toiminnallamme suomalaisen kauneudenhoidon merkitystä ja sen monipuolista ja laadukasta osaamista. Tuomme esille toiminnallamme nykyaikaisen kauneushoitolan tarjoamia mahdollisuuksia. Pyrimme vaikuttamaan siellä missä ihmiset haluavat tulla vaikuttuneeksi, sekä pyrimme säilyttämään kauneushoitolalle ominaisen ”salonkimaisen” kokemuksen riippumatta siitä missä kohtaamme asiakkaan. Haluamme erityisesti johdattaa ihmisiä arvostamaan enemmän omaa aikaa, kauneutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Luoda toiminnallamme enemmän tyytyväisyyttä ja iloa maailmaan.

VISIO

Moderni kauneushoitola ja kosmetologi näkyy ja vaikuttaa myös verkossa. Ihmiset käyttävät entistä luontevammin kauneushoitolan palveluita arjessaan osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.

ARVOT

Kauneus ja hyvinvointi tuo onnellisuutta.
Ystävyydellä ja empatialla saavutamme aitoja ja mielekkäitä kokemuksia. Riippumattomuus ja aitous mahdollistaa luottamuksen.
Ympäristön kestävä kehitys takaa lopulta kauneuden ja hyvinvoinnin.

CHECK OUT OUR GALLERY