RePack

Halusimme luoda oman ekologisemman pakkauksen, jossa lähettäisimme tuotteemme kuluttajalle. Etsiessämme vaihtoehtoja löysimme ratkaisun lopulta yllättävän läheltä. Suomalainen RePack innovaatio osoittautui paremmaksi kuin mitä olisimme voineet kuvitella. RePack on uudestaan käytettävä pakkaus, joka inspiroi kiertotalouteen antamalla mahdollisuuden valita ekologisempi vaihtoehto perinteiselle lähetykselle. Kertakäyttöpakkauksen hiilijalanjäljestä 2/3 osaa muodostuu pakkausten valmistamisesta ja 1/3 osaa käytöstä ja hävittämisestä. RePack polypropeenipakkaus on suunniteltu kestämään 20-40 kierrosta ja se on 100% kierrätettävä. Sen vuoksi hiilijalanjälki tulee olemaan merkittävästi pienempi kuin perinteisellä lähetyksellä.

RePack idea

Kun saat RePack lähetyksen, voit palauttaa tyhjän RePack pakkauksen kirjepostina takaisin. RePack maksaa vastaanottajana postimaksun. RePack tarkistaa pakkauksen kunnon ja huoltaa sen uutta kiertoa varten. Hyvityksenä palautuksesta saat kauppiaaltasi alennuskoodin sähköpostiisi, joka meidän tapauksessa on 10%  normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää alennuskoodia muiden RePack lähetyksiä tarjoavien yrityksen etuihin. Löydät markkinapaikan täältä.

RePack ohje

Palautettu RePack pakkaus oikeuttaa alennuskoodiin, jolla saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistamme.

  1. Saadessasi lähetyksen poista sisältö ja taittele tyhjä RePack -pakkaus kirjeen malliseksi, Poista vanha osoitekortti mutta jätä viivakoodilappu paikoilleen.
  2. Sulje paketti tarranauhan avulla
  3. Palauta RePack haluamaasi kirjelaatikkoon
  4. Mikäli olet tilauksen yhteydessä jättänyt sähköpostiosoitteesi saat palautuneesta RePack -pakkauksesta alennuskoodin sähköpostiisi, jonka voit hyödyntää kaikkiin RePack -lähetyksiä tarjoaviin verkkokauppoihin ja tietenkin meille.
RePack tuotteen palautuksen yhteydessä
  1. Laita palautettavat tuotteet huolellisesti RePack -pakkaukseen
  2. Sulje paketti tiiviisti pieneen kokoon käyttämällä hyödyksi paketissa olevaa tarranauhaa. Sinetöi pakkaus lopuksi liimaamalla mukana tuleva tarra RePack pakkauksen suuaukon yli
  3. Vie paketti toimittajan noutopisteeseen tai -automaattiin. Huom! tarkemmat tiedot palautuksesta löydät täältä.
  4. Saat myös osittain palautetusta tilauksesta etukoodin sähköpostiisi, kun palautat tuotteet RePack -pakkauksessa. Mikäli palautat tilauksen kokonaan RePack pakkauksessa, hyvitämme RePack pakkauksen hinnan mahdollisen muun hyvityksen yhteydessä.