TUNNE IHOSI

KOSMETOLOGIN ETÄVASTAANOTTO

TARVITSETKO TUKEA

IHONHOITOON?

VARAA AIKA KALENTERISTAMME

OLEMME YHTEYDESSÄ SINUUN

SELVITETÄÄN MITÄ IHOSI TARVITSEE

Tutustu palveluun ja varaa aikasi

 • Oletko tyytyväinen ihosi kuntoon vai voisiko se näyttää vieläkin paremmalta?
 • Tiedätkö miten ihoasi kannattaisi hoitaa erityisesti talvella tai vaikkapa kesällä?
 • Sisältääkö ihonhoitotuotteesi oikeita raaka-aineita, joita ihosi todella tarvitsee?
 • Hoidatko ihoasi kokonaisvaltaisesti vai luotatko pelkästään tuotteisiin?
 • Etkö ole vielä varma pitäisikö sinun jo kääntyä ihonhoidon asiantuntijan puoleen?

 

 

TUNNE IHOSI-KOSMETOLOGIN ETÄVASTAANOTTO

Ihonhoito ja sopivien tuotteiden löytäminen voi olla ajoittain haastavaa ja turhauttavaa. Yksilöllisen ihon tarpeet ja olosuhteet voivat myös muuttua ajassa. Se mikä sopii minulle ei välttämättä sovi sinulle. Mitä ihosi siis lopulta tarvitsee, jotta se voi hyvin ja näyttää hyvinvoivalta?

Ratkomme tätä kysymystä asiakkaidemme kanssa päivittäin kauneushoitolassamme. Emme kuitenkaan tavoita kaikkia tukea tarvitsevia hoitolamme kautta. Sen vuoksi päätimme perustaa kosmetologin etävastaanottopalvelun, jossa haluamme tarjota matalan kynnyksen neuvontaa arjen ihonhoitoon.

Kuten kauneushoitolassa, pyrimme selvittämään ensin asiakkaan ihon tilanteen ja tarpeet, joiden perusteella luomme suunnitelman, miten asiakas alkaa ihoaan hoitamaan. Parhaimmat tulokset saadaan aikaan kun ihonhoitoa kehitetään ajassa ja käytetään omalle iholle sopivia tuotteita. Sen vuoksi tuemme asiakkaan ihonhoitoa myös jatkossa, seuraamalla hänen ihon tilanteen kehittymistä ja antamalla tarvittaessa lisää vinkkejä ja tuotesuosituksia tulokselliseen ihonhoitoon.

Haemme nyt pikaisesti testiasiakkaita (23.4 asti), jotka kertoisivat palvelun kokemuksesta ja sen hyödyllisyydestä. Hyvityksenä tarjoamme 15% etukoodin verkkokauppaamme, jonka voi hyödyntää seuraavan ostoksen yhteydessä. Sinun tarvitsee vain vastata keskustelun jälkeen muutamaan kysymykseen, jonka perusteella kartoitamme palvelukokemusta. Sen vuoksi toivoisimme, että sinulla olisi mahdollisuus varata aikaa yhteensä 15 min sijaan 30 minuuttia keskusteluun.

Ajan voi varata suoraan ajanvarausohjelmasta. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, voit tiedustella aikaa myös sähköpostitse laittamalla viestiä osoitteeseen aakoo@aakoo.net

OHJEET AJANVARAUKSEEN

 1. Voit varata ajan kosmetologille klikkaammalla ajanvarauslinkkiä. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi, joka sisältää linkin Zoom -keskusteluun.
 2. Varauksen yhteydessä voit lisäksi laittaa viestiä kosmetologille, jossa voit lyhyesti kertoa ihosi tilanteesta ja tarpeista.
 3. Keskustelu pidetään Zoom -palvelun avulla. Tarvitset siihen kameralla varustetun älypuhelimen tai webbikameralla varustetun tietokoneen.
 4. Kun varattu aika koittaa klikkaa saamaasi Zoom -linkkiä ja pääset keskustelemaan kosmetologimme kanssa. Keskusteluun varataan 15 minuuttia, joten pyydämme olemaan ajoissa paikalla, jotta ehdimme tutustua kunnolla tilanteeseesi.
 5. Keskustelun jälkeen saat kosmetologilta kirjallisen koonnin sähköpostiisi. Koonti sisältää keskustelun pohjalta tehdyt ohjeet ja tuotesuositukset kotihoitoon.
 6. Voit sopia tapaamisessa valmiiksi kosmetologin kanssa seurantatapaamisen.

 

Palvelusta ei peritä erillistä maksua. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

TUNNE IHOSI

KOSMETOLOGIN ETÄVASTAANOTTO

 • Keskustele ihosi tarpeista ja sopivista ihonhoitotuotteista kosmetologimme kanssa Zoom-videotapaamisen avulla.
 • Saat keskustelun päätteeksi kirjallisen koonnin sähköpostiisi, joka sisältää vinkkejä tulokselliseen ihonhoitoon sekä erityisesti sinun iholle sopivat tuotesuositukset verkkokaupastamme.
 • Etkö ole varma, millä tuotteilla ihoasi kannattaisi tällä hetkellä hoitaa? Varaa nyt aika ja selvitetään mitä ihosi oikeasti tarvitsee.
 • Haemme nyt pikaisesti testiasiakkaita 23.4 asti! Testaa palveluamme ilmaiseksi ja saat kaupan päälle 15% etukoodin verkkokauppaamme. Lue lisää palvelusta kts. tutustu palveluun.
 • Mikäli haluat lisätietoa palvelusta tai sopivaa aikaa ei löydy, laita meille sähköpostia osoitteeseen aakoo@aakoo.net

YHTEYSTIEDOT

029 70312000   

verkkokauppa@aakoo.net

AVOINNA

10-18.00

Ma-Pe

SOME