LIITY

KANTA-ASIAKKAAKSI

Olemme kiitollisia siitä, että olet vakuuttunut palvelumme soveltuvuudesta tarpeisiisi. Haluamme kehittää jatkuvasti palveluamme ja pyrimme huomioimaan pitkäaikaiset asiakkaamme tarjoamalla juuri heille sopivaa palvelua. Kauneus ja hyvinvointi eivät ole itsestään selviä asioita, joihin voisimme antaa lopullisen ratkaisun. Kauneus ja hyvinvointi ovat aina läsnä ja ne vaativat huomiota, koska tilanteet voivat muuttua monin tavoin. Sen vuoksi pyrimme tarjoamaan asiakkaille ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaan senhetkistä tilannetta parhaimmalla mahdollisella tavalla mutta myöskin opastamaan asiakkaitamme ylläpitämään ja kehittämään kokonaisvaltaisesti omaa kauneutta ja hyvinvointia arjessaan.

KANTA-ASIAKASKORTTI

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hoitolassamme. Annamme liittymisen yhteydessä kanta-asiakaskorttina toimivan avaimenperän, jonka avulla voimme kirjata asioinnin yhteydessä kerryttämäsi bonuspisteet tilillesi. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on ilmaista ja se ei sido sinua mihinkään.

ASIAKASLÄHTÖISEMPI PALVELU

Kun käytät palveluitamme myös jatkossa, pystymme kartoittamaan tarpeitasi entistä paremmin ja tarjoamaan yksilöidympiä ratkaisuja tilanteeseesi.

ANSAITSE PALKINTOJA

Kerryttämällä pisteitä hoidoista ja ostetuista tuotteista yllätämme sinut tarjoamalla ilmaisia hoitoja, tuotteita ja etuja kertyneiden pisteiden perusteella. Voit kerryttää bonuspisteitä kaikista normaalihintaisista hoitolan palveluista ja tuotteista. Yksi euro kerryttää aina yhden bonuspisteen. Huom! Ei koske verkkokaupan kautta ostettuja tuotteita

LATAA AAKOO SOVELLUS

Voit tehdä uuden varauksen ja hallinnoida niitä suoraan sovelluksesta. Voit tarkistaa sovelluksesta ajankohtaiset tarjouksemme ja kanta-asiakaspisteesi. Voit ostaa sovelluksen avulla sähköisiä lahjakortteja ja lähettää ne halutessasi suoraan lahjakortin saajalle. Voit tutustua asiantuntijoihimme ja inspiroitua heidän töistään. Voit ladata AaKoon sovelluksen ilmaiseksi Google Play-kaupasta tai App Storesta. Toimii IPhone, IPad sekä Android -laitteilla

TILAA UUTISKIRJEEMME

Liittymällä kanta-asiakkaana sähköpostiuutiskirjeen tilaajaksi saat ensimmäisenä tietää tulevista tapahtumista ja uutuuksista. Kanta-asiakkaanamme pääset ensimmäisten joukossa varaamaan paikkasi erikoistapahtumiin ja tiedät aina ensimmäisenä tulevista tarjouksistamme.

YHTEISTYÖ

Kanta-asiakkaana pääset myös vaikuttamaan palveluumme ja halutessasi voit osallistua aika ajoittain palvelumme kehittämiseen liittyviin kyselyihin ja saat äänesi kuuluville.